Κοπή Πίτας 2016

Ο σύλλογός μας στις 9 Ιανουαρίου 2016 έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα στο σχολείο του χωριού μας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και η συμμετοχή των συγχωριανών μεγάλη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε τ’ απόγευμα, με τις ετοιμασίες από εμάς και την σταδιακή προσέλευση του κόσμου. Ο Παναγιώτης Μάνεσης με το βιολί του και ο Οδυσσέας με το λαούτο ζέσταναν την ατμόσφαιρα από νωρίς και το καλωσόρισμα με κουραμπιέδες και ρακί ήταν το καλύτερο ξεκίνημα της βραδιάς.

Ο Παπαγιάννης ευλόγησε την πίτα και τους παρευρισκόμενους, τα παιδάκια είπαν τα κάλαντα και ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του συλλόγου Σπύρο Χαλά, τον πρόεδρο του χωριού Γιάννη Γκιώνη και την αντιδήμαρχο Μαμάη. Ο Νίκος Γρηγόρας κέρδισε το φλουρί με το δώρο.

Ακολούθησε φαγοπότι, τραγούδι και χορός έως το πρωί, ο κόσμος πέρασε καλά και φεύγοντας μας ευχαριστούσε για την ωραία βραδιά που του χαρίσαμε.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 (ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ) ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *