ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας , ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στο ετήσιο πανηγύρι μας στις 6 Αυγούστου στην Άρνη , στη πλατεία του χωριού μας. Η προσέλευση του κόσμου δεν είχε προηγούμενο!!! Από το χωριό μας πέρασαν πάνω από 2500 χιλιάδες κόσμο!! Όπως μας ενημέρωσαν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η προσέλευση του κόσμου ήταν η 3η σε όγκο σε όλες τις Κυκλάδες!!! Μέσα από αυτή την απίστευτη κοσμοσυρροή , ο σύλλογος μας προσπάθησε να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση μας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς -εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ομαλά το πανηγύρι μας που πλέον τείνει να πάρει μορφή φεστιβάλ. Το πανηγύρι της Άρνης είναι πλέον πανηγύρι όλης της Άνδρου.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την απίστευτη μουσική κάλυψη του μεγάλου Νίκου Οικονομίδη και της ορχήστρας του, που πραγματικά απογείωσαν τον κόσμο σε ένα ντελίριο τραγουδιού και χορού.  Η μαεστρία του Νίκου στο βιολί μαζί με την μελωδική φωνή της Κυριακής Σπανού και σε συνδυασμό με την άψογη ηχητική δημιούργησαν μια τέλεια οπτικοακουστική βραδιά.

Για μια ακόμα φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την καταπληκτική βραδιά, και όλους τους φίλους-εθελοντές που χωρίς την βοήθεια τους , η επιτυχία της βραδιάς δεν θα μπορούσε να είναι εφικτή.

 

Και του Χρόνου!!!!

img_0017 img_0024 img_0044 img_0049 img_0065 img_0068 img_0077 img_0084 img_0085 img_9879 img_9918 img_9925

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *